Lijepa kosa – zaštita od topline

Lijepa kosa – zaštita od topline

Već dugi niz godina moja kosa trpi različite tretmane. Prvo sam bila plavuša, pa brineta, pa crnka, a sada sam u potrazi za intenzivnom ljubičastom. Prirodno sam tamnosmeđa.

Osim toga, tu je učestalo peglanje kose, feniranje…jer bez toga, kosa mi izgleda kao slama. Velika želja mi je imati duuuuuugu kosu, no mislim da je to nemoguće dok god se ne ošiša u potpunosti sloj kose koji je izbjeljivan godinama.. Vrhovi se uporno kidaju pri češljanju i nikakav serum mi nije pomagao. Odlučila sam isprobati barem nekakvu zaštitu od topline, da spriječim to neprestano pucanje. I kupila sljedeće proizvode (od proizvođača “got2b“):

Guardian angel  &  Straight on spray

mmmm

Bila sam pomalo skeptična, no već pri prvoj upotrebi, primjetila sam promjenu.

Prvo sam isprobala Guardian angel. Ima ugodan miris i kosa je na dodir bila drugačija. Nanijela sam ga na mokru kosu, osušila ju sušilom te ispeglala. I dalje mi je kosa bila suha pa sam nanijela Avonov serum za zaglađivanje kose.

Sljedeći put sam isprobala Straight on spray. Miris nije toliko ugodan kao kod Guardian angela, ali da se izdržati :)
Moram priznati da me rezultat iznenadio. Nakon pranja kose, našpricala sam spray i kosu zamotala u ručnik da upije što više vode. Poslije 15 minuta sam skinula ručnik i prosušila kosu na zraku (što ne radim nikada jer se počne kovčati uz tjeme). Zatim sam prosušila kosu i izravnala ju samo pomoću sušila za ravnanje kose (Lissima CV9130 ROWENTA).

I šok! Kosa mi je lijepa!!!! Bez pegle!!!! Sjajnija, mekša na dodir, čvršća… Inače sam uvijek sušila pramen po pramen i odmah ga peglala. Sada peglom popravim kosu tek sljedeće jutro, kada sam 100% sigurna da mi je kosa suha.

Nekome možda neće odgovarati ovi proizvodi, ali mojoj kosi su učinili čudo. Hvala got2b :)

Speak Your Mind

*

css.php