Müller kofer

Müller kofer

Ovaj Müllerov kofer imam već duže vrijeme, no eto, tek sada sam napravila swatcheve pa se ispričavam što nema slika netaknutih proizvoda.

Zanimalo me jesu li svi koferčići jednaki i tako sam tražeći fotke na netu naišla na jedan sa malo drugačijim proizvodima.
Ovo je moj:

A ovo je slika koju sam pronašla:

Što me zapravo natjeralo da tražim razlike? Jedan post, također sa swatchevima i komentari na forumima. Pročitala sam da su sjenila dobro pigmentirana što ovdje nije slučaj i to mi je potaklo sumnju da postoje različite varijante.

Ima zaista lijepih nijansi sjenila, jedno rumenilo redovito koristim, lakovi su isto dobri, jedino olovke i ruževe (osim najsvjetlijeg) nisam baš upotrebljavala.
Svjetle nijanse sjenila je teško nanijeti da budu vidljive, vidjet ćete po swatchevima koje sam nanosila u najmanje 5-6 slojeva, suhim kistom, bez baze. Na bazu se lakše nanose, no i dalje boja nije jako intenzivna.

Kofer sadrži:

 • 2 rumenila, približno slične nijanse, 
 • 4 ruža za usne sa 4 odgovarajuća laka za nokte, 
 • 2 olovke za usne, 
 • 2 olovke za oči.
 • 32 sjenila različitih boja (8 tabli sa po 4 sjenila na svakoj)

Lakovi nisu baš najsličniji ruževima, olovke su dosta masne, a sjenila su sva shimmerasta.
Jedno rumenilo se nalazi u kutijici (koja je meni već pukla) sa ogledalom i malim (neupotrebljivim) kistićem, kao i jedna tabla sjenila (4 komada na jednoj tabli). Zanimljivo je što se ta tabla može izvaditi i umetnuti bilo koja druga iz kofera (ako me shvaćate :)
Moram priznati da je pravo umijeće izvaditi tablu van da otklopite poklopac. Ja si uvijek pomognem pincetom, ukosnicom…

Na swatchevima, lakove sam nanijela u 2 sloja. Jedino se kod najsvjetlijeg vide potezi kistića.

Cijena kofera je oko 115kn, no ponekad znaju biti sniženi na 80tak kn.
Sve u svemu, mnoštvo proizvoda za malu cijenu. Kada bi kupovali pojedinačno sjenila, lakove, ruževe i olovke, cifra bi bila puno, puno veća. Ovisi što vam treba, imate li već slična sjenila itd.

Imate li vi koferčić? Jesu li identični ili se razlikuju od mog? Što mislite o ovim proizvodima?

Na kraju samo podsjećam na NAGRADNU IGRU koja je u tijeku, a završava 15.09.2011. u 23:59. Ako niste, priključite se!

Comments

 1. Kako se moze naruciti???Gde??Ima li jos nijansi???

 2. Imam i ja taki kofer i jako sam zadovoljna, jest da sjenila baš nisu jaka i teško ostaju, al uz tehniku kreme i sjenila superrrr!!

 3. Kofer djeluje jako primamljivo i cijena je predobra, s obzirom na količinu. Međutim, prava je šteta da sjenila nisu bolje pigmentirana. To me definitivno odbija od kupnje.

 4. Baš dobro izgleda kofer, a cijena je predobra.

 5. dečko i ja smo njegovoj seki kupili jedan takav, ali ovaj drugi na slici. nisam ni znala da tvoj psotoji. i ona je prezadovoljna. mene je začudila pigmentiranost, stvarno je dobra na njenim sjenilima!

 6. Gledala sam ovaj kofer, sviđa mi se, ali nism sigurna jel’ mi potreban…:D

 7. Ja imam oba, s prvim me muzic iznenadio, jer sam mu rekla kako ga ocajnicki zelim :) , a drugi sam si sama kupila. Ja sam za tu cijenu zadovoljna, za svijetle nijanse se slazem, nimalo pigmentirani, ali ostalo sve 5! :) Na ebayu sam vidjela da su duplo skuplji sto me iznenadilo..

 8. Meni se sviđa..Zanima me kakvih sve ima..

 9. Ne djeluje loš.

Speak Your Mind

*

css.php